zaterdag 31 mei 2014

Winner Challenge #44 Twine and or Ribbon


Good Morning all, saturday morning again and time to announce some winners. So first our top 3.

Goedemorgen allemaal, alweer een nieuwe zaterdagochtend dus tijd voor de bekendmaking van de winnaars van de inspiratie uitdaging. Eerst de top 3.

1 - Marleen


Marleen, please contact me, you win the opportunity to be our guest designer for one of our following challenge

Marleen wil je contact met me opnemen? Je mag gastdesigner zijn voor een van onze volgende uitdagingen. 

2 - Inge


3 - ByMina


This time we have a Honorable mention.

Deze week een eervolle vermelding voor.Our Crazy for CAS winner this time is

Onze Crazy for CAS winnaar deze keer is Ingrid please contact me, so I can send you your price. 

Ingrid neem even contact met mij op zodat je je prijs in ontvangst kan nemen van Creabest onze sponsor die komende week gaat verhuizen naar een nieuw en groter pand. 


Op 7 juni openen Bauke en Berthine Boorsma van Creabest de deuren van hun nieuwe winkel aan de Bermerstraat 13 in Ommen. Met de verhuizing naar dit nieuwe pand krijgt Creabest een veel grotere winkel en workshopruimte. Het assortiment wordt dan ook uitgebreid, waardoor er nu veel meer materialen voor tekenen en schilderen, kaarten maken, scrapbooking, stempelen en mixed media kunst te vinden zijn. Daarnaast heeft Creabest ook een mooi assortiment met creatieve materialen voor kinderen opgenomen, zoals de bekende Foam Clay, Band-it elastiekjes, en veel meer. 

Om de opening van de nieuwe winkel te vieren, organiseren Bauke en Berthine een maand lang elke zaterdag een themadag. Op 7 juni kunnen mensen kennis maken met de nieuwe materialen door demonstraties en aanschuifworkshops. Op 14 juni ligt de nadruk op de teken- en schildermaterialen, waarmee ook weer demonstraties en kleine workshops worden gegeven. 21 juni is er voor de kinderen van alles uit te proberen, zoals Foam Clay en Playmais, en voor volwassenen worden Fimo klei en scrapbookmaterialen gedemonstreerd. 28 juni is het een feest voor kaarten makers met het Hobbyjournaalfestijn. De feestmaand sluit op 5 juli af met een themadag rondom de Silhouette digitale snijmachine, een kleine snijplotter voor thuisgebruik. Alle themadagen zijn gratis te bezoeken, ook de workshops kosten niets. 

Bauke en Berthine zijn erg trots op hun nieuwe winkel. Bauke: 'We hebben er een tijd hard aan gewerkt, de verbouwing hebben we eigenlijk helemaal zelf gedaan. Gelukkig hebben we veel hulp gehad van vrienden en familie, waar we heel blij mee zijn. Het resultaat mag er wezen, de winkel is lekker ruim en licht.' Berthine: 'De keuzes voor de nieuwe materialen in ons assortiment waren lastig, omdat we zelf zoveel materialen en technieken leuk vinden. Ik denk dat we met deze keuze een mooi assortiment bieden voor beginners tot zeer ervaren hobbyisten en kunstenaars. Daarbij hebben we geprobeerd om ook materialen te kiezen die je niet overal tegen komt. We hopen mensen hiermee te kunnen verrassen en ze nieuwe uitdagingen te kunnen bieden. Een goed voorbeeld zijn bijvoorbeeld de nieuwe effectverven van Pebeo, een Frans merk dat je nog weinig tegen komt in Nederland. Deze verven geven een bijzondere structuur terwijl ze opdrogen, zeer verrassend.' 

Nieuwsgierig naar de nieuwe winkel? Creabest is weer open vanaf zaterdag 7 juni. Meer informatie over de themadagen vind je op www.creabest.nl 

There is still time to play with our current challenge. You can link up your creation until friday june the 6th 8PM


Er is nog steeds tijd om mee te doen met onze huidige challenge. Je hebt nog tot vrijdag 6 juni 20:00 om je inzending in te sturen.

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat ik de top 3 gehaald heb met de challenge " gebruik lint of twine op je kaart.
  Ingrid gefeliciteerd met je eerste plaats en Marleen wat super dat je gastdesigner mag zijn.
  Veel creatief plezier gewenst

  Grtjs Inge (http://creabeapapercrafts.blogspot.be/)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat leuk! Alweer in de top 3, dank jullie wel! Ingrid, jij gefeliciteerd met je prijs!

  BeantwoordenVerwijderen