zaterdag 16 februari 2013

Bloghop


Hoera Mi CAS es Su CAS bestaat alweer een jaar en dat is iets wat we natuurlijk niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Want een challenge blog zonder deelnemers en een fantastisch designteam is natuurlijk geen challengeblog. Daarom hebben we als designteam besloten om onze waardering voor jullie als deelnemers te laten blijken door deze  bloghop te organiseren, door het design team voor jullie. En natuurlijk niet zomaar een bloghop, nee dit is er eentje met mooie prijzen. Met als hoofdprijs deze fantastische Petite Curly Label Punch mét de Pretty Petties Stamp set,


beschikbaar gesteld door Miranda Mols onafhankelijke Stampin'Up demonstratrice. Nou is dat een hoofdprijs of is dat een hoofdprijs.

En het enige wat je moet doen om in aanmerking te komen voor deze of een van de andere mooie prijzen die je vindt op de blogs van het designteam is heel simpel,  je wordt volger van Mi CAS es Su CAS (maar dat ben je waarschijnlijk allang ;) en laat op de blogs van alle designteamleden een reactie achter bij het bloghop bericht. Heb je dat gedaan, dan kom je hier terug en laat je ook hier een reactie achter. Zaterdag 2 maart sluit de bloghop op het moment dat onze nieuwe challenge van start gaat en ook dat is geen gewone challenge want ook dan hebben we weer een verrassing in petto. Wij zitten vol verrassingen dus blijf dit blog goed in de gaten houden! Zaterdag 9 maart maken we de winnaars bekend.

Wel laten we van start gaan en gezellig bij alle dames langs hoppen om hun mooie creaties te bewonderen.

Wij als designteam hebben ons laten inspireren door het cijfer 1 of het woord één.

zaterdag 2 februari 2013

Challenge #13 Sketch

Het is alweer Februari en dat betekent tijd voor een nieuwe challenge, maar ook dat dit blog alweer 1 jaar bestaat. Dat is iets wat we natuurlijk niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan. Want zonder de inzet van ons fantastische design team en jullie inzendingen zou dit blog niet mogelijk zijn. Dus gaan we dit vieren met een bloghop en niet zomaar een bloghop, nee eentje met veel mooie prijzen. Houd dus dit blog en de blogs van het design team in de gaten.

Want voordat het zover is gaan we eerst de winnaars bekend maken van onze januari uitdaging. Wauw wat een mega hoeveelheid inzendingen deze maand. Hopelijk blijven velen van jullie plakken en zien we jullie dit jaar regelmatig terug. Want we hebben echt super mooie kaarten voorbij zien komen. En het was dan ook een hele klus om hier uit een top 3 te maken, maar het is gelukt.

Nummer 1 deze keer is geworden; Op 2 staatEn op 3 staat Maar we zijn er nog niet want ook deze keer hebben we weer een random winnaar en dat is deze maand;Voor dat we over gaan tot de uitdaging van deze maand hebben we als DT nog een superleuke mededeling en dat is dat Miranda Mols de oprichter van dit blog terug is als lid van het designteam. Wij zijn heel erg blij dat ze deel uit mag maken van het designteam. Ze is natuurlijk niet gestopt met haar carrière als Stampin'Up demonstratrice maar gelukkig heeft ze de mogelijkheid gevonden om haar carrière te combineren met DT-lid van ons blog.

En dan is het tijd voor de nieuwe challenge deze maand is het een sketch ontworpen door DT-Lid Marit en daar kun je heel veel kanten mee op want je mag hem draaien, spiegelen, stempelen, met designpapier wat je maar wilt zolang de kaart maar CAS blijft en wij duidelijk kunnen zien dat je de sketch hebt gebruikt. O en als extra optie omdat het bijna valentijn is zouden we het leuk vinden als je de sketch gebruikt met een knipoog naar valentijn maar dat hoeft natuurlijk niet.

Gastdesigner: Wendy 


Anja (winnaar challenge december)


Ellen heeft de sketch gespiegeld


Marlieke was zo enthousiast dat ze er gelijk 2 maakte.
O en niet te vergeten ook deze maand weer super prijzen om te winnen.
Voor de nummer 1 Deze mooie stempellap van Stampinback


voor de nummer 2, 3 en de random winnaar stelt Digistempels een prachtige digitale naamstempel ter beschikking speciaal ontworpen voor deze challenge en nu  ook verkrijgbaar in de webwinkel.De challenge sluit op zaterdag 23 februari om 21:00